Domácí bramborový knedlík není zrovna disciplína, do které by se člověk vyloženě hrnul, ale pokud jej budete vařit v páře (v parním hrnci, v multicookeru na nastavení „pára“, v bambusových pařáčcích, kde knedle podložíte pečícím papírem nebo v parní troubě), není se čeho obávat. Knédl klasického průměru ponechte v páře tak 18 minut. Zmenšenou verzi o průměru 4 – 5 cm jen 13 minut. Co nespotřebujete, nechte v jednom kuse. Krájejte na plátky až studený knedlík těsně před tím, než ho budete chtít podávat a opět ho na kolečka napařte. Tentokrát postačí v páře pár minut a je zcela reinkarnován :) Díky tomu si ho můžete připravit i předem a být v zásadních momentech už bez starostí.

KOKO


Líbíl se Vám článek?

Koko doporučuje